ΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ, ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ
Ωραιότατο φαγητό και υγιεινό!!!
Υλικά
- 1/2 κιλό αρακά
- 1 κρεμμύδι
- 2 ντομάτες ώριμες
- 2 καρότα
- 5 - 6 αγκινάρες (είναι μικρούλες)
- 2 μέτριες πατάτες
- ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε σε φετάκια το κρεμμύδι.
- Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τον αρακά και σοτάρουμε για λίγα λεπτά.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε το καρότο και τη ντομάτα και αφήνουμε να σιγοψηθεί για 15 λεπτά περίπου.
- Κατόπιν έχουμε καθαρίσει τις αγκινάρες, κόβουμε και τις πατάτες και τις προσθέτουμε στο φαγητό μας.
- Ανακατεύουμε, προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε να σιγοψηθεί μέχρι να μελώσει η πατατούλα και αγκινάρα.
Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki
Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki