ΥΛΙΚΆ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ
1 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΖΆΧΑΡΗ
1 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΌ
3 Κ.Σ. ΚΑΚΆΟ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
300 ΓΡ. ΣΑΒΑΓΙΑΡ
1 ΜΕΡΕΝΤΑ
600 ml ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
250 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ
4 Κ.Σ. ΖΆΧΑΡΗ ΆΧΝΗ
1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΛΙΚΕΡ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
120 ΓΡ. ΦΟΥΝΤΟΎΚΙΑ
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΆ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ.
ΖΕΣΤΑΊΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΣΤΟ ΦΟΎΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΆΤΩΝ ΓΙΑ ΈΝΑ ΛΕΠΤΌ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΡΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΜΕ ΈΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΚΈΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΆΧΝΗ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ.
ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΎΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΆΜΕ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ, ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ!
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΉΣΗ
ΒΟΥΤΆΜΕ ΕΝΑ - ΈΝΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΚΡΎΟ ΣΙΡΌΠΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΠΥΡΕΞ..
ΜΌΛΙΣ ΚΑΛΎΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΆΤΟ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΉ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΈΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΝΑ ΠΆΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΆ ΦΟΥΝΤΟΎΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΉ ΚΡΈΜΑ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕΙΡΆ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΑΦΟΎ ΤΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ, ΤΗΝ ΥΠΌΛΟΙΠΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΤΗΝ ΥΠΌΛΟΙΠΗ ΚΡΈΜΑ.
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΦΟΥΝΤΟΎΚΙ ΚΑΙ ΤΡΊΒΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΊΦΤΗ.
ΔΙΑΚΟΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΡΑΣΆΚΙ ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΤΟ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΘΑ ΓΊΝΕΙ!ΈΓΙΝΕ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ ..
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood
ΔΙΑΚΟΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΡΑΣΆΚΙ ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΤΟ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΘΑ ΓΊΝΕΙ!ΈΓΙΝΕ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ ..
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood