Μπισκότα Nutellotti



ΜΠΙΣΚΟΤΑ NUTELLOTTI


Υπέροχα Ιταλικά μπισκότα με 3 υλικά 

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε 180 γρ. Nutella και 1 αυγό και ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε 150 γρ. αλεύρι και λίγη βανίλια υγρή, προαιρετικά, και ζυμώνουμε ελαφρώς στο χέρι μέχρι να γίνει μία μαλακή ελαστική ζύμη.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Με το δάχτυλο μας κάνουμε μια λακκούβα στη μέση στο κέντρο του μπισκότου.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς για πολύ λίγο, 6 λεπτά περίπου!
Προσοχή δε θέλουν πολύ ψήσιμο γιατί σκληραίνουν!
Όταν τα βγάλουμε απο το φούρνο θα πρέπει να ειναι αρκετά μαλακά και αφράτα.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και με τη βοήθεια ενός κορνέ τα γεμιζουμε στο κέντρο με Nutella.
Αν θέλετε πασπαλίζετε απο πάνω με καβουρδισμένα φουντούκια ψιλοκομμένα θα απογειώσουν την γεύση στα μπισκότα σας!


Δημιουργός συνταγής: Geri Dako

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget