Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 3 ΥΛΙΚΑ
Υλικά
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
- 1 ½ κεσεδάκι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε το αλεύρι με το γιαούρτι μέχρι να γίνει μια ωραία ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
- Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
- Ανοίγουμε τη ζύμη μέσα στο ταψί που θέλουμε (έχουμε στρώσει λαδόκολλα στο ταψί).
- Βάζουμε ό,τι υλικά μας αρέσουν και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις για 20 λεπτά περίπου.
- Τα υλικά είναι για 25αρι ταψί στρογγυλό.
Δημιουργός συνταγής: Vasia Zaglara
Ακολουθήστε μας στο Google News!