Κοτόπουλο με πιλάφι φούρνου



ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ ΦΟΥΡΝΟΥ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε 5 μπούτια κοτόπουλου και βάζουμε αλάτι, μαύρο πιπέρι, κόκκινο πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο τα ανακατεύουμε και τα τοποθετούμε σκεπασμένα στο ψυγείο όλη νύχτα.
Την επόμενη τα τοποθετούμε στο ταψί μας, ρίχνουμε ελαιόλαδο και τα ψήνουμε.

ΠΙΛΑΦΙ:
Βάζουμε στο ταψί μας 2 κούπες ρύζι, αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο τα ανακατεύουμε στο μάτι για 5 λεπτά.
Στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα 3 ντομάτες ώριμες τριμμένες και το ανακατεύουμε 2 λεπτά.
Τέλος προσθέτουμε 6 κούπες νερό ζεστό που μέσα διαλύουμε 1 κύβο κοτόπουλου και το ψήνουμε.