Μιλφέιγ σοκολάτας



ΜΙΛΦΕΪΓ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Υλικά
1 πακέτο έτοιμα φύλλα (4 τεμάχια) για τούρτα Ναπολέων (Ρωσικό γλυκό).
Το 1 φύλλο το τρίβουμε για να βάλουμε πάνω και στα πλαϊνά του γλυκού

Κρέμα
1 λίτρο γάλα φρέσκο
200 γρ ζάχαρη άχνη
2 μέτρια αυγά
50 γρ αλεύρι
40 γρ κορν φλάουρ
2 κ.σ. κακάο γεμάτες
2 βανίλιες
50 γρ βούτυρο αγελαδινό

Βάζουμε όλα τα υλικά της κρέμας στην κατσαρόλα εκτός από το βούτυρο, χτυπάμε καλά και βάζουμε στην φωτιά να βράσει.
Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να δέσει.
Όταν δέσει κατεβάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε το βούτυρο.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη να ακουμπάει πάνω στην κρέμα και αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Όταν κρυώσει χτυπάμε με το μίξερ να αφρατεψει.
Στήνουμε το γλυκό.
Βάζουμε 1 φύλλο, κρέμα και συνεχίζουμε εναλλάξ. Κρατάμε λίγη κρέμα για πάνω και για τα πλαϊνά.
Βάζουμε και το τριμμένο φύλλο και αφήνουμε 4 - 5 ώρες.
Αν θέλουμε να γίνει ακόμη πιο σοκολατένιο όταν έχουμε βγάλει την κρέμα από την φωτιά βάζουμε και 100 γρ κουβερτούρα.
Τα φύλλα είναι σαν τα μπισκότα τα κράκερ



Credits:
Πετρινα Μπαρδανη
ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!