ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ
Υλικά
Για τη Ζύμη
- 100 μλ νερό χλιαρό
- 100 μλ γάλα χλιαρό
- 50 μλ αραβοσιτέλαιο
- 1 ασπράδι
- 1 κ γλ μαγιά
- 1 κ γλ ζάχαρη
- 1 κ γλ αλάτι
- Αλεύρι όσο πάρει για να γίνει η ζύμη μαλακή
Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε και αφήνουμε να φουσκώσει.
- Πασπαλίζουμε μια λαδόκολλα με σιμιγδάλι ψιλό, βάζουμε το ζυμάρι και το ανοίγουμε στρογγυλό 48εκ ή σε ορθογώνιο, λίγο μικρότερο από το ταψί του φούρνου.
- Βάζουμε περιμετρικά (όχι στη άκρη) τα λουκάνικα, 4 - 5 κ.σ. έτοιμη σάλτσα λαχανικών και σκεπάζουμε τα λουκάνικα με την ζύμη ενώ πιέζουμε τη ζύμη με πιρούνι.
- Βάζουμε διάφορα αλλαντικά σε φέτες, διάφορα κασέρια σε φέτες και τριμμένα και πιπεριές κομμένες καρέ.
- Έχουμε ήδη ανάψει τον φούρνο στους 220 βαθμούς και βάζουμε το ταψί κουζίνας να κάψει καλά.
- Βάζουμε την πίτσα στο καυτό ταψί και ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου.