Ρόλο με φράουλα



ΡΟΛΟ ΦΡΑΟΥΛΑ

Παντεσπάνι
4 αυγά μεγάλα
160 γρ ζάχαρη
4 κ.σ. μέλι
ξύσμα από 1/2 λεμόνι
1 βανίλια
280 γρ αλεύρι γ.ο.χ. κοσκινισμένο
2 κ.γ. μπέικιν
400 γρ μαρμελάδα φράουλα
5 - 6 μέτριες φράουλες ολόκληρες χωρίς το φύλλο.
1 φακελάκι σκόνη σαντιγί χτυπημένο με 180 μλ γάλα
ταψί του φούρνου
μια λαδόκολλα

Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να γίνουν αφρός.
Βάζουμε το μέλι, το ξύσμα και τη βανίλια ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα.
Βάζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και χτυπάμε να ενσωματωθεί το αλεύρι.
Βάζουμε τη λαδόκολλα στο ταψί, αλείφουμε ελαφρά με αραβοσιτέλαιο, αδειάζουμε το μείγμα, απλώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα, στους 160 βαθμούς για 8-10 λεπτά.
Δοκιμάζουμε με οδοντογλυφίδα εξαρτάται από τον κάθε φούρνο.
Βγάζουμε το παντεσπάνι από το φούρνο, κόβουμε περιμετρικά 1 δάχτυλο και το αφήνουμε να κρυώσει.
Απλώνουμε τη μαρμελάδα, βάζουμε τις ολόκληρες φράουλες στην άκρη και τυλίγουμε το ρολό.
Το βάζουμε σε δίσκο.
Τρίβουμε στο μούλτι τα κομματάκια που κόψαμε γύρω από το παντεσπάνι να γίνουν ψίχουλα.
Αλείφουμε όλο το παντεσπάνι με τη μιση σαντιγί, βάζουμε τα ψίχουλα έως την μέση του ρόλου περιμετρικά, βάζουμε την υπόλοιπη σαντιγύ σε κόρνε και κάνουμε σχέδια απο πάνω.