ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ
Υλικά
- 1 μεγάλο ψαρονέφρι
- 10 φέτες μπέικον
- 200 γρ κρέμα γάλακτος
- 2 σφηνάκια κονιάκ
- θυμάρι
- πιπέρι
- αλάτι
- αλεύρι για το τηγάνισμα
- 2 κουταλιές βούτυρο.
Εκτέλεση
- Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει.
- Κόβουμε σε χοντρές φέτες το ψαρονέφρι και αλατοπιπερώνουμε.
- Αλευρώνουμε και τσιγαρίζουμε ελαφρά να θωρακιστεί η κάθε φέτα και από τις δύο πλευρές.
- Τέλος σβήνουμε με το κονιάκ και προσθέτουμε σε κομμάτια το μπέικον.
- Αφήνουμε 5 λεπτά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
- Ψήνουμε ακόμα 5 λεπτά.
- Σερβίρουμε με ρύζι.
Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!