Ψαρονέφρι με κρέμα γάλακτος και μπέικον

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ


Υλικά

  • 1 μεγάλο ψαρονέφρι
  • 10 φέτες μπέικον
  • 200 γρ κρέμα γάλακτος
  • 2 σφηνάκια κονιάκ
  • θυμάρι
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • αλεύρι για το τηγάνισμα
  • 2 κουταλιές βούτυρο.


Εκτέλεση
  1. Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει.
  2. Κόβουμε σε χοντρές φέτες το ψαρονέφρι και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Αλευρώνουμε και τσιγαρίζουμε ελαφρά να θωρακιστεί η κάθε φέτα και από τις δύο πλευρές.
  4. Τέλος σβήνουμε με το κονιάκ και προσθέτουμε σε κομμάτια το μπέικον.
  5. Αφήνουμε 5 λεπτά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
  6. Ψήνουμε ακόμα 5 λεπτά.
  7. Σερβίρουμε με ρύζι.

Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou
 
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget