Βράζουμε ξεχωριστά τις πατάτες πλυμένες με τη φλούδα, τα παντζάρια, τα καρότα και τα αυγά.
Αφού βράσουν ξεφλουδίζουμε όπως είναι ζεστές οι πατάτες και τις τρίβουμε όπως και τα υπόλοιπα, Από τα τρία αυγά χωριστά τα ασπράδια από τους κρόκους για το ντεκόρ.
Τα παντζάρια τα αλατίζουμε και τα βάζουμε σε σίτα να στραγγίσουν.
Τρίβουμε το κοτόπουλο ή το κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
Κόβουμε τα αγγουράκια σε μικρά κυβάκια.
Πλένουμε τα κρεμμυδάκια, τα στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας και τα ψιλοκόβουμε.
Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το γιαούρτι.
Σε αποσπώμενη φόρμα ή τσέρκι βάζουμε σε στρώσεις τα υλικά και κάθε ένα που βάζουμε απλώνουμε μαγιονέζα με το γιαούρτι.
Ξεκινάω με μια στρώση πατάτες, αγγουράκια, κοτόπουλο, πατάτες, καρότα, κρεμμυδάκια, πατάτες, αγγουράκια, κοτόπουλο, αυγά και τελειώνουμε με μαγιονέζα.
Το βάζουμε στο ψυγείο για μία με δύο ώρες.
Βγάζουμε το τσέρκι και απλώνουμε στα πλαϊνά μαγιονέζα.
Έχουμε κόψει δυο λωρίδες χαρτί ψησίματος και τις βάζουμε στην επιφάνεια σταυρωτά. Βάζουμε προσεχτικά στις τέσσερις γωνίες το τριμμένο παντζάρι αφαιρούμε τις λωρίδες χαρτιού και βάζουμε τα τριμμένα ασπράδια αυγού.
Στολίζουμε με λουλούδια που φτιάχνουμε από ραπανάκι και μάραθο .
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!