Κοτόπουλο τηγανιά



ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΓΑΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω σε λωρίδες το κοτόπουλο.
Βάζω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα, κάρυ και λίγο λάδι και το βάζω στο ψυγείο για δύο ώρες.
Σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι ρίχνω τα κομμάτια του κοτόπουλου και έτσι κρατάει τα ζουμιά του.
Μόλις αρχίζουν και τηγανίζονται από όλες τις μεριές σβήνω με ένα ποτηράκι κρασί και μόλις εξατμιστεί κλείνω το καπάκι και βράζω για λίγα λεπτά.
Μόλις μείνει με το λαδάκι χτυπάω λεμόνι με μουστάρδα, το ρίχνω και σβήνω τη φωτιά.
Συνοδεύω με πατάτες, φρυγανισμένο ψωμί και φυσικά απαραίτητα τζιτζικάκι!
Καλή μας όρεξη!!


Δημιουργός συνταγής: Σούλα Λεβέντη