Χριστουγεννιάτικος Κορμός με το πιο αφράτο παντεσπάνι

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

ΥΛΙΚΑ
40 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ
Ασπράδια από 2 μέτρια αυγά
Κρόκοι από 2 μέτρια αυγά
1 μέτριο αυγό
40 γρ ζάχαρη
1 βανιλίνη
70 γρ ζάχαρη
12 γρ κακάο
Λίγο αλάτι
---------------------------------------
200 γρ κρύο γάλα
100 γρ σαντιγί στιγμής σε σκόνη με γεύση βανίλια
----------------------------------------
200 γρ κρύο γάλα
100 γρ σαντιγί στιγμής σε σκόνη με γεύση βανίλια
2 κτσ κακάο σκόνη
------------------------------------------
50 γρ ζάχαρη
50 γρ νερό
---------------------------------------------
Ινδοκάρυδο
----------------------------------------------
Ταψί 25χ35 εκ.
...

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί