Είναι γρήγορος και πολύ νόστιμος μεζές, αλλά και ως κυρίως, με συνοδεία από τηγανιτές πατάτες!!
ΜΑΡΑΘΟΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
Υλικά
- 1 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- νερό
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο
- 4 - 5 κ.σ. ούζο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε σε λίγο λάδι τα κρεμμυδάκια με τον μάραθο κι αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
- Με το αλεύρι και ανάλογο νερό, φτιάχνουμε ένα σφιχτό χυλό.
- Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια με τον μάραθο, το ούζο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε σε καυτό λάδι κουταλιές απ' το μίγμα μας και τηγανίζουμε κι απ' τις δύο πλευρές.