ΚΡΑΣΑΤΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΤΣΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ
Υλικά
- 1 κότσι χοιρινό, ξεκοκαλισμένο
- λάδι
- πατάτες
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- μερικά ντοματίνια
- 1 ποτηράκι κρασί
- λεμόνι
Εκτέλεση
- Κόβω το ξεκοκαλισμένο κότσι σε κομμάτια και το βράζω μέχρι να μαλακώσει.
- Έπειτα σε φαρδιά κατσαρόλα καίω λάδι, ρίχνω το κρέας μαζί με τις πατάτες, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και μερικά ντοματίνια, τα σοτάρω και σβήνω με ένα ποτηράκι κρασί.
- Κλείνω το καπάκι και μόλις μείνει με το λαδάκι του ρίχνω μπόλικο λεμόνι και σερβίρω.
ΠΗΓΗ: Σούλα Λεβέντη
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!