ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ - ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
ΥΛΙΚΑ
- 2 ΠΑΚΕΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ
- 3 ΑΥΓΑ
- 250 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ
- ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ
- ΣΟΥΣΑΜΙ
- 1 Κ.Σ. ΓΙΑΟΎΡΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- ΑΝΆΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΎΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΎΣ.
- ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΈΜΙΣΗ:
- ΣΕ ΈΝΑ ΜΠΩΛ ΤΡΊΒΟΥΜΕ ΤΗ ΦΈΤΑ ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΎΡΤΙ.
- ΑΝΟΊΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ, ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΓΈΜΙΣΗ, ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΠΈΡΙ ΚΑΙ ΚΛΕΊΝΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ.
- ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΆ ΡΟΛΑΚΙΑ ΠΑΧΟΥΣ ΕΝΟΣ ΔΑΧΤΥΛΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ.
- ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΑΚΙ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΣΤΡΏΣΕΙ ΛΑΔΌΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΑΥΓΟ ΑΠΟ ΠΆΝΩ.
- ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ.
- ΨΉΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΆΣΕΙΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ, ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΧΡΙΣΑΦΕΝΙΟ ΧΡΏΜΑ.
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood