Λαχταριστά ρολάκια - τυροπιτάκια σφολιάτας

Τυροπιτάκια ρολάκια σφολιάτας

ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ - ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ


ΥΛΙΚΑ 

  • 2 ΠΑΚΕΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ
  • 3 ΑΥΓΑ
  • 250 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ
  • ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ
  • ΣΟΥΣΑΜΙ
  • 1 Κ.Σ. ΓΙΑΟΎΡΤΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

  1. ΑΝΆΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΎΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΎΣ.
  2. ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΈΜΙΣΗ:
  3. ΣΕ ΈΝΑ ΜΠΩΛ ΤΡΊΒΟΥΜΕ ΤΗ ΦΈΤΑ ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΎΡΤΙ.
  4. ΑΝΟΊΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ, ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΓΈΜΙΣΗ, ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΠΈΡΙ ΚΑΙ ΚΛΕΊΝΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ.
  5. ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΆ ΡΟΛΑΚΙΑ ΠΑΧΟΥΣ ΕΝΟΣ ΔΑΧΤΥΛΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ.
  6. ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΑΚΙ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΣΤΡΏΣΕΙ ΛΑΔΌΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΑΥΓΟ ΑΠΟ ΠΆΝΩ.
  7. ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ.
  8. ΨΉΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΆΣΕΙΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ, ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΧΡΙΣΑΦΕΝΙΟ ΧΡΏΜΑ.


Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood