
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Έβρασα για 40 λεπτά το ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ στη χύτρα.
- Τηγάνισα λίγο τις ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ να πάρουν χρώμα και τις έστρωσα στη γάστρα.
- Έβαλα και το κρέας.
- Έκανα μια σάλτσα με 2 ώριμες ΝΤΟΜΑΤΕΣ, 3 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ μέτρια, 2 σκελίδες ΣΚΟΡΔΟ, λίγη ΠΑΣΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ και ΜΑΪΝΤΑΝΟ.
- Την έριξα πάνω από τις μελιτζάνες και προσθεσα λίγο ΖΩΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.
- Έψησα για αλλά 30 λεπτά.