Μπισκοτάκια βουτύρου με μπισκοτομηχανή, γεμιστά με μαρμελάδα

Μπισκοτάκια βουτύρου με μπισκοτομηχανή

ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟΜΗΧΑΝΗ, ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ


ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ!

Υλικά

  • 6 φλυτζ του καφέ ζάχαρη
  • 3 φλυτζ του καφέ γάλα εβαπορέ (έβαλα φρέσκο)
  • 450 γρ βούτυρο 
  • 3 κουταλάκια κοφτα αμμωνία
  • 4 αυγά
  • 3 με 4 βανίλιες
  • 1250 με 1300 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις


Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε το βούτυρο να ασπρίσει.
  2. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και εν συνεχεία ένα -  ένα τα αυγά.
  3. Προσθέτουμε τις βανίλιες.
  4. Λιώνουμε την αμμωνία σε ζεστό γάλα και την προσθέτουμε.
  5. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι δουλεύοντας με το μίξερ. Δεν θέλει πολύ, ίσα να αφομοιωθεί το αλεύρι.
  6. Έχουμε το ειδικό εργαλείο για μπισκότα, βάζουμε μέσα ζυμαράκι, τα πατάμε ένα - ένα στο ταψί και βγαίνουν από κάτω. Αν θέλουμε αλλάζουμε τα δισκάκια στο εργαλείο για διαφορετικά σχέδια. Στα ταψιά δεν βάζουμε τίποτα δεν κολλάνε καθόλου.
  7. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς με αέρα, για 15 λεπτά, δυο - δυο τα ταψιά.
  8. Στα μισά του ψησίματος τα αλλάζουμε θέση.
  9. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  10. Κατόπιν βάζουμε μαρμελάδα στο ένα μπισκότο και καπακώνουμε με το άλλο.
  11. Βγαίνουν 6 ταψιά του φούρνου.

Μπισκοτάκια γεμιστά με μαρμελάδα

ΠΗΓΗ: Litsa Kokkoni