ΟΜΕΛΕΤΑ ΡΟΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά 8 αυγά με λίγο αλάτι, μαύρο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
- Στρώνουμε σε ένα ταψάκι 25*30 αντικολλητικό χαρτί, αδειάζουμε τα χτυπημένα αυγά και βάζουμε σε όλη την επιφάνεια λεπτές ροδέλες ντομάτας.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 20 λεπτά, στους 170 βαθμούς, στον αέρα.
- Όταν ψηθεί η ομελέτα, τη βγάζουμε από το φούρνο και την αναποδογυρίζουμε σε ένα αντικολλητικό χαρτί.
- Στρώνουμε μία λεπτή στρώση κρέμα τυρί, πασπαλίζουμε με τριμμένη γραβιέρα και βάζουμε σε όλη την επιφάνεια φέτες ζαμπόν.
- Με την βοήθεια του χαρτιού την τυλίγουμε σε ρολό.
- Τυλίγουμε το ρολό με αντικολλητικό χαρτί και το τοποθετούμε ξανά στο ταψί.
- Ψήνουμε το ρολό για 10 λεπτά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
- Στολίζουμε το ρολό με ροζέτες τυρί κρέμα και άνηθο.
Credits:
Maria Anestaki
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ