ΠΑΣΤΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
- 6 ΑΥΓΑ
- 100 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
- 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
- 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ Ή ΚΑΛΑΜΠΟΚΈΛΑΙΟ
- 140 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ
- 75 ΓΡ. ΚΑΚΑΟ
- 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
- ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
- 2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
- 2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ, ΜΑΛΑΚΗ
- 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΙΚΡΟ, ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
- 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ (ΓΚΑΝΑΖ)
- 600 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
- 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΝΕΣ ΚΑΦΕ
- 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΙΚΕΡ, ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ BAILEY’S
- 1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
- 1 ΒΑΖΆΚΙ ΜΕΡΕΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ (ΓΚΑΝΑΖ)
- 250 ΓΡ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
- 150 ML ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΈ (Ή ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)
- 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕΛΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- ΧΤΥΠΆΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΊΞΕΡ ΧΕΙΡΌΣ ΤΑ ΑΥΓΆ ΜΕ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΊΛΙΕΣ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ, ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΚΡΕΜΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΛΕΠΤΑ.
- ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ, ΧΤΥΠΆΜΕ ΓΙΑ ΛΊΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΤΟ ΜΊΞΕΡ.
- ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΆ ΥΛΙΚΆ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΑ (ΑΛΕΥΡΙ, ΚΑΚΑΟ, ΜΠΕΙΚΙΝ, ΑΛΑΤΙ) ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΡΙΖ ΣΙΓΆ - ΣΙΓΆ
- ΜΌΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΔΕΙΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΤΑΨΊ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ, ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΕΡΑ, ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΆ.
- ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΕΊ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ.
- ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΌ, ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΈΤΕΣ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ ΚΑΙ ΒΡΆΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΆ.
- ΜΌΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟ ΚΑΤΕΒΆΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΆ .
- ΣΙΡΟΠΙΑΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ.
- ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ:
- ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΠΑΓΩΜΈΝΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΈ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΚΈΡ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΣΦΙΧΤΗ ΣΑΝΤΙΓΊ.
- ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΠΑΓΩΜΈΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΊΛΙΑ.
- ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ!
- ΜΌΛΙΣ ΚΡΥΏΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΑΠΛΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ.
- ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΏΡΕΣ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ.
- ΜΌΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟ ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΖ.
- ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΆΚΙ ΤΟ ΕΒΑΠΟΡΈ ΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΆΤΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΣΕ ΣΙΓΑΝΉ ΦΩΤΙΑ.
- ΜΌΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙ ΚΑΤΕΒΆΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΆ, ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ.
- ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΈΝΟ ΓΛΥΚΟ.
- ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΆΤΟΥΛΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΟΜΟΙΌΜΟΡΦΟ.
- ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΈΣ ΩΡΕΣ.
- ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΊ Ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΈΛΟΥΜΕ!
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood