Πάστες Σοκολάτας

pastes sokolatas

ΠΑΣΤΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΥΛΙΚΑ 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 
  • 6 ΑΥΓΑ
  • 100 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
  • 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
  • 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ Ή ΚΑΛΑΜΠΟΚΈΛΑΙΟ
  • 140 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ
  • 75 ΓΡ. ΚΑΚΑΟ
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
  • ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
  • 2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
  • 2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ, ΜΑΛΑΚΗ
  • 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΙΚΡΟ, ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
  • 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
  • 600 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΝΕΣ ΚΑΦΕ
  • 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΙΚΕΡ, ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ BAILEY’S
  • 1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
  • 1 ΒΑΖΆΚΙ ΜΕΡΕΝΤΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ (ΓΚΑΝΑΖ)
  • 250 ΓΡ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
  • 150 ML ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΈ (Ή ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕΛΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. ΧΤΥΠΆΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΊΞΕΡ ΧΕΙΡΌΣ ΤΑ ΑΥΓΆ ΜΕ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΊΛΙΕΣ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ, ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΚΡΕΜΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΛΕΠΤΑ.
  2. ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ, ΧΤΥΠΆΜΕ ΓΙΑ ΛΊΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΤΟ ΜΊΞΕΡ.
  3. ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΆ ΥΛΙΚΆ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΑ (ΑΛΕΥΡΙ, ΚΑΚΑΟ, ΜΠΕΙΚΙΝ, ΑΛΑΤΙ) ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΡΙΖ ΣΙΓΆ - ΣΙΓΆ
  4. ΜΌΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΔΕΙΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΤΑΨΊ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ, ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΕΡΑ, ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΆ.
  5. ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΕΊ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ.
  6. ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΌ, ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΈΤΕΣ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ ΚΑΙ ΒΡΆΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΆ.
  7. ΜΌΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟ ΚΑΤΕΒΆΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΆ .
  8. ΣΙΡΟΠΙΑΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ.
  9. ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ:
  10. ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΠΑΓΩΜΈΝΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΈ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΚΈΡ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΣΦΙΧΤΗ ΣΑΝΤΙΓΊ.
  11. ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΠΑΓΩΜΈΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΊΛΙΑ.
  12. ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ!
  13. ΜΌΛΙΣ ΚΡΥΏΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΑΠΛΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ.
  14. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΏΡΕΣ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ.
  15. ΜΌΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟ ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΖ.
  16. ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΆΚΙ ΤΟ ΕΒΑΠΟΡΈ ΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΆΤΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΣΕ ΣΙΓΑΝΉ ΦΩΤΙΑ.
  17. ΜΌΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙ ΚΑΤΕΒΆΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΆ, ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ.
  18. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΈΝΟ ΓΛΥΚΟ.
  19. ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΆΤΟΥΛΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΟΜΟΙΌΜΟΡΦΟ.
  20. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΈΣ ΩΡΕΣ.
  21. ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΊ Ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΈΛΟΥΜΕ!

Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood