ΠΙΤΣΑ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ
Υλικά
- 1 πακέτο σφολιάτα
- κέτσαπ
- μουστάρδα
- πάριζα
- τυρί γκούντα
- πιπεριά πράσινη
- πιπεριά κόκκινη
- ντομάτα
- ρίγανη
- πιπέρι.
- αυγό
- σουσάμι
Εκτέλεση:
- Την πρώτη σφολιάτα την άλειψα με κέτσαπ και μουστάρδα.
- Έριξα λίγο ρίγανη, και πιπέρι.
- Έβαλα πάριζα, τυρί γκούντα, πιπεριές και ντομάτα και έκλεισα με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
- Χάραξα την πίτα και την άλειψα με αυγό και σουσάμι.
- Έψησα σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.
Δημιουργός συνταγής: Ελενη Τσιουκανη
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!