ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΠΡΑΛΙΝΑ ΜΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
Δεν υπάρχει πιο εύκολη.
Η οικογένεια σας θα τη λατρέψει!!
Μια Τούρτα Πραλίνα με ένα Παντεσπάνι που είναι αφρός και δεν γίνεται στο φούρνο αλλά στο τηγάνι.
Απαιτεί λιγότερο ρεύμα και χρόνο με ΤΕΛΕΙΟ αποτέλεσμα!
Φυσικά μπορείτε να κάνετε και τούρτα με 2 πάτους ή και παραπάνω έτσι απλά.
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Υλικά
- 130 γρ αλεύρι που φουσκώνει
- 2 κτσ κακάο σκόνη
- 50 γρ ζάχαρη
- 40 γρ ηλιέλαιο
- 190 γρ γάλα
- 1/2 κτσ μπέικεν πάουντερ
- 2 βανιλίνες
- 350 γρ κρέμα γάλακτος φυτική
- 300 γρ πραλίνα σοκολάτας
- 200 γρ κουβερτούρα
- 100 γρ βραστό γάλα
- Τηγάνι=26 εκ.
- φόρμα=20 εκ.
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί