Λουκανικοτυροπιτάκια

πιτάκια με λουκάνικο Φρανκφούρτης και τυρί

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ


Υλικά

  • 2 αβγά
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  • 1/2 κούπα γάλα
  • 1 & 3/4 κούπας αλεύρι φαρίνα
  • 100 γρ τυρί φέτα τριμμένη
  • 100 γρ τυρί κίτρινο τριμμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • πάπρικα
  • 2 λουκάνικα Φρανκφούρτης, κομμένα σε πολύ μικρά κομματάκια


Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αβγά, το ελαιόλαδο, το γάλα, τη φαρίνα, τη φέτα, το κίτρινο τυρί, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και τα λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε πολύ μικρά κομματάκια.
  2. Ανακατεύουμε καλά, βάζουμε κουταλιές από το μείγμα σε χαρτάκια στο ταψί για μάφιν και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς στον αέρα για μισή ώρα.
  3. Σερβίρουμε με λίγο κέτσαπ.


Δημιουργός συνταγής: Ανδριάνα Μεϊντανά

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget