Νηστίσιμη Κεφαλλονίτικη Χταποδόπιτα



ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΗ ΧΤΑΠΟΔΟΠΙΤΑ


Ένας διαφορετικός τρόπος για να μαγειρέψεις το χταπόδι, είναι η πρωτότυπη Κεφαλλονίτικη, Παραδοσιακή, Νηστίσιμη Χταποδοπιτα.
Με υπέροχα τραγανά χωριάτικα φύλλα που θα σου αφήσει τις καλύτερες γευστικές εντυπώσεις!


Υλικά

  • Χωριάτικα φύλλα 1 πακετο (6 φύλλα)
  • Χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 1 κιλό
  • Κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 τεμ.
  • Σκόρδο ψιλοκομμένο 2 σκελιδες
  • Μαιντανό ψιλοκομμένο 10 κλωναράκια
  • Άνηθο ψιλοκομμένο 10 κλωναράκια
  • Τομάτες χωρίς την φλούδα και χωρίς σπόρια κομμένες σε κύβους 2 τεμ.
  • Μοσχοκάρυδο τριμμένο 1 τσιμπιά
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνι 100 ml
  • Ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
  • Ρύζι καρολίνα 70 γρ.
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί



Δημιουργός συνταγής: Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget