ΕΚΛΕΡΑΚΙΑ ΜΕ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΕΚΠΛΗΞΗ!
Δε θα αγοράσετε έτοιμα ποτέ ξανά!
Υλικά
Για την Ζύμη των Εκλέρ- 195 γρ Νερό
- 3 γρ αλάτι 3 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
- 105 γρ Βούτυρο Αγελαδινό
- 120 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
- 190 γρ Αυγά η 4 Μεσαία
Για την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής
- 750 γρ Γάλα πλήρες 3,5 %
- 4 Βανίλιες
- 120 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
- 105 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 Αυγά
Για το Γλάσο Σοκολάτας
- 100 γρ Κρέμα γάλακτος 35 %
- 100 γρ Κουβερτούρα Σοκολάτα
- 30 γρ Βανίλια Υποβρύχιο
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Bake It