ΕΚΜΕΚ ΜΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΚΡΕΜΑ
Υλικά
Για την βάση- φέτες τσουρεκιού
Για το σιρόπι
- 500 γρ. νερό
- 150 γρ. ζάχαρη
- 1 κομμάτι φλούδα λεμονιού
Για την κρέμα
- 750 γρ.γαλα
- 3 κουτάλιες άνθος αραβοσίτου που βράζει ΟΧΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
- 2,5 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό
- 1 κρόκο από μεγάλο αυγό
- 200 γρ.ζαχαρη
- 1 βανιλετα
- 1/2 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
Επικάλυψη
- 1,5 φακελάκι Garni που χτυπάμε με το ανάλογο γάλα που γράφει η συσκευασία
- φίλε αμύγδαλο ψημένο
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί