Νηστίσιμα τραγανά κουλουράκια με πορτοκάλι και κανέλα

Νηστίσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού και κανέλας

ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ


Πραγματικά πεντανόστιμα!!!


Υλικά

  • 600 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
  • 200 γρ. ηλιέλαιο
  • 120 γρ. χυμό πορτοκαλιού
  • ξύσμα πορτοκαλιού
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ
  • 1 κουταλάκι μπέικιν
  • ½ κουταλάκι σόδα
  • 1½ κουταλάκι κανέλα


Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε τη ζάχαρη με το ηλιέλαιο.
  2. Κατόπιν προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο το αλεύρι με το μπέικιν.
  3. Πλάθουμε μικρά κουλουράκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

Δημιουργός συνταγής: Σούλα Λεβέντη


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget