ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ
Πραγματικά πεντανόστιμα!!!
Υλικά
- 600 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
- 200 γρ. ηλιέλαιο
- 120 γρ. χυμό πορτοκαλιού
- ξύσμα πορτοκαλιού
- 200 γρ. ζάχαρη
- 1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ
- 1 κουταλάκι μπέικιν
- ½ κουταλάκι σόδα
- 1½ κουταλάκι κανέλα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τη ζάχαρη με το ηλιέλαιο.
- Κατόπιν προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο το αλεύρι με το μπέικιν.
- Πλάθουμε μικρά κουλουράκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.