Τρουφάκια Καριόκες

Τρουφάκια

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΡΙΟΚΕΣ


Υλικά:

  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ τριμμένα
  • 400 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 2,5 κούπες καρύδια χοντροκομμένα
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ, αδιάλυτο
  • 1 φακελάκι ζάχαρη άχνη
  • 2 κ.σ. κανέλα
  • 6 κ.σ. κακάο
  • 1 Βιτάμ πλάκα λιωμένο (250 γρ.)


Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε τα μπισκότα με τη φρυγανιά και τα καρύδια.
  • Προσθέτουμε το γάλα, την άχνη, την κανέλα και το κακάο και ανακατεύουμε.
  • Τέλος ρίχνουμε το λιωμένο Βιτάμ και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε για 1/2 ώρα στην κατάψυξη και στη συνέχεια πλάθουμε μπαλάκια.
  • Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν και τα βουτάμε σε λιωμένες σοκολάτες.


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget