Αρχική σελίδα ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ - ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Τρουφάκια Καριόκες
Τρουφάκια Καριόκες
ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΡΙΟΚΕΣ Υλικά: 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ τριμμένα 400 γρ. φρυγανιά τριμμένη 2,5 κούπες καρύδια χοντροκομμένα 1 κουτί γάλα εβαπορέ, αδιάλυτο 1 φακελάκι ζάχαρη άχνη 2 κ.σ. κανέλα 6 κ.σ. κακάο 1 Βιτάμ πλάκα λιωμένο (250 γρ.) Εκτέλεση Ανακατεύουμε τα μπισκότα με τη φρυγανιά και τα καρύδια. Προσθέτουμε το γάλα, την άχνη, την κανέλα και το κακάο και ανακατεύουμε. Τέλος ρίχνουμε το λιωμένο Βιτάμ και ανακατεύουμε. Βάζουμε για 1/2 ώρα στην κατάψυξη και στη συνέχεια πλάθουμε μπαλάκια. Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν και τα βουτάμε σε λιωμένες σοκολάτες.
Δημιουργός συνταγής:
Tzeni Tsanaktsidou