ΛΕΜΟΝΟΤΟΥΡΤΑ
Υλικά
Για το παντεσπάνι- 100 γρ. ζάχαρη
- 100 γρ. βούτυρο μαλακό
- 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1,5 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- μισό κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
- 2 αυγά φρέσκα
- 1 βανιλέτα
Ψήσιμο στους 170 βαθμούς, εστία πάνω κάτω για περίπου για 18 λεπτά.
Για την Κρέμα
Για την Επικάλυψη
Για την Κρέμα
- 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου λεμόνι (γράφει η συσκευασία πως θα την φτιάξετε)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα που έχετε διαλύσει 1 κουταλιά κορν φλάουρ
- μισό κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
Για την Επικάλυψη
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη με 4 κουταλιές ζάχαρη άχνη
- λίγο ξύσμα λεμονιού
Για τη Διακόσμηση
- φέτες λεμονιού
- φύλλα λεμόνι
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί