Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ
Τέτοια Πορτοκαλόπιτα δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ξανά!
Με υλικό έκπληξη που την κάνει απίστευτα αρωματική, σούπερ σιροπιαστή.
Υλικά
Για την Πορτοκαλόπιτα- 450 γρ φύλλα κρούστας ξερά
- 4 αυγά
- 150 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
- 280 γρ ηλιέλαιο
- 240 γρ χυμό πορτοκάλι
- 245 γρ γιαούρτι στραγγιστό 5%
- ξύσμα απο 2 πορτοκάλια
- 1 κουτ γλυκού κανέλα σκόνη
- 2 βανίλιες
- 160 γρ μαρμελάδα πορτοκάλι με κομμάτια
- 4 κουτ γλυκού μπεικιν παουντερ
- Λίγο αλάτι
Για το σιρόπι
- 480 γρ νερό
- 480 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
- 480 γρ μέλι
- 1 ξυλάκι κανέλας
Παρακολουθήστε την εκτέλεση για το παντεσπάνι στο βίντεο που ακολουθεί