ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑΚΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ
Παστουρμαδοτυροπιτάκια για τους μερακλήδες !!!
Υλικά
- 2 πακέτα σφολιατίνια έτοιμα που το καθένα έχει μέσα 10
- Παστουρμά όσο θέλετε
- Τυροκαυτερή (20 κ.γ.)
- 1 αυγό χτυπημένο με λίγο νεράκι για άλειμμα
Εκτέλεση
- Αφήνω τα φύλλα να ξεπαγώσουν.
- Τοποθετώ πάνω σε κάθε σφολιατάκι ένα κομμάτι παστουρμά όχι πολύ μεγάλο γιατί είναι αλμυρό και βάζω και ένα κουταλάκι του γλυκού τυροκαυτερή.
- Τα κλείνω, τα πιέζω με ένα πιρουνάκι γύρω - γύρω εκεί που τα έχω κλείσει και τα αλείφω με αυγό.
- Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς με αντιστάσεις μέχρι να ψηθούν και να πάρουν ωραίο χρώμα.