Παστουρμαδοτυροπιτάκια εύκολα με σφολιατίνια



ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑΚΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ


Παστουρμαδοτυροπιτάκια για τους μερακλήδες !!!


Υλικά

  • 2 πακέτα σφολιατίνια έτοιμα που το καθένα έχει μέσα 10
  • Παστουρμά όσο θέλετε
  • Τυροκαυτερή (20 κ.γ.)
  • 1 αυγό χτυπημένο με λίγο νεράκι για άλειμμα


Εκτέλεση

  1. Αφήνω τα φύλλα να ξεπαγώσουν.
  2. Τοποθετώ πάνω σε κάθε σφολιατάκι ένα κομμάτι παστουρμά όχι πολύ μεγάλο γιατί είναι αλμυρό και βάζω και ένα κουταλάκι του γλυκού τυροκαυτερή.
  3. Τα κλείνω, τα πιέζω με ένα πιρουνάκι γύρω - γύρω εκεί που τα έχω κλείσει και τα αλείφω με αυγό.
  4. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς με αντιστάσεις μέχρι να ψηθούν και να πάρουν ωραίο χρώμα.

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget