Λιγκουίνι σπέσιαλ με φρέσκο λουκάνικο και μανιτάρια

Μακαρονάδα σπέσιαλ με λιγκουίνι

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΣΠΕΣΙΑΛ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ


Υλικά

  • 3 λουκάνικα salsiccia φρέσκα
  • 250 γρ μανιτάρια
  • 60 σπανάκι
  • 4 αυγά
  • 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • 500 γρ μακαρόνια λιγκουίνι


Εκτέλεση

  1. Βγάζω το εντεράκι από τα λουκάνικα και ψιλοκόβω την γέμιση.
  2. Τσιγαρίζω στο τηγάνι σε λίγο λάδι να πάρει χρώμα. 
  3. Προσθέτω τα μανιτάρια σε ροδέλες και τσιγαρίζω να μαλακώσουν. 
  4. Στο τέλος προσθέτω το σπανάκι ίσα να μαραθεί. 
  5. Βράζω τα μακαρόνια και τα ανακατεύω με τα λουκάνικα. 
  6. Σε ένα μπολ χτυπάω ελαφρώς τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα. 
  7. Προσθέτω το μείγμα στα μακαρόνια και ανακατεύω μακριά από την φωτιά για να αποφύγω να ψηθεί το αυγό και να γίνει ομελέτα. 
  8. Σερβίρω αμέσως με τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι


ΠΗΓΗ: Evi Bit

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget