ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΣΠΕΣΙΑΛ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Υλικά
- 3 λουκάνικα salsiccia φρέσκα
- 250 γρ μανιτάρια
- 60 σπανάκι
- 4 αυγά
- 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- 500 γρ μακαρόνια λιγκουίνι
Εκτέλεση
- Βγάζω το εντεράκι από τα λουκάνικα και ψιλοκόβω την γέμιση.
- Τσιγαρίζω στο τηγάνι σε λίγο λάδι να πάρει χρώμα.
- Προσθέτω τα μανιτάρια σε ροδέλες και τσιγαρίζω να μαλακώσουν.
- Στο τέλος προσθέτω το σπανάκι ίσα να μαραθεί.
- Βράζω τα μακαρόνια και τα ανακατεύω με τα λουκάνικα.
- Σε ένα μπολ χτυπάω ελαφρώς τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα.
- Προσθέτω το μείγμα στα μακαρόνια και ανακατεύω μακριά από την φωτιά για να αποφύγω να ψηθεί το αυγό και να γίνει ομελέτα.
- Σερβίρω αμέσως με τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δημιουργός συνταγής: Evi Bit
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!