ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ
Πεντανόστιμη ομελέτα ιδανική για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό, ένα ελαφρύ γεύμα ή ακόμα και για ένα brunch με φίλους.
Υλικά:
- 2 μεγάλα αυγά
- 4 - 5 κολοκυθοανθούς
- 1 κομμάτι τυρί φέτα (40 - 50 γρ. περίπου)
- 1 κ.σ. δυόσμο
- 1 κ.σ. άνηθο
- 1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί