ΕΥΚΟΛΟ ΜΙΛΦΕΪΓ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΚΕΡ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ
Ένα υπέροχο γλυκό που όσο μένει στο ψυγείο γίνεται καλύτερο!Ό,τι πρέπει για τις γιορτές και τα οικογενειακά τραπέζια !
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα
- 400 ml φρέσκο γάλα
- 20 ml λικέρ πικραμύγδαλο
- 300 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 50 γρ. φιλέ αμυγδάλου καβουρδισμένο
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
ΠΗΓΗ: Sotiria amor
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!