Κουλουράκια κανέλας

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ


Κουλουράκια πανεύκολα, γρήγορα και νόστιμα με σίγουρη επιτυχία!
Μένουν φρέσκα σε καλά κλεισμένο τάπερ μέχρι και το τελευταίο!


Υλικά

(Το ποτήρι είναι 250 ml)
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 1 ποτήρι ηλιέλαιο
  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  • 1/2 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό
  • 1 κουταλιά της σούπας κανέλα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
  • 800 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (περίπου)


Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα υγρά υλικά και ανακατεύουμε καλά με έναν αυγοδάρτη. 
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη.
  3. Πλάθουμε κουλουράκια και τα βουτάμε σε ένα πιάτο όπου έχουμε βάλει ζάχαρη και κανέλα.
  4. Τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190 βαθμούς με αερόθερμο, για 20 λεπτά περίπου, ανάλογα το φούρνο.

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

Δημιουργός συνταγής: Olga Karagianni

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget