Κουλουράκια Πορτοκαλιού



ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

Υπέροχα αφράτα και μοσχομυριστά κουλουράκια!

Υλικά
200 γρ. ζάχαρη άχνη
180 γρ. ηλιέλαιο
200 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 κ.γ. σόδα
2 βανίλιες
20 γρ. μπέικιν πάουντερ
700 γρ. περίπου αλεύρι γ.ο.χ.

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά τη ζάχαρη με το λάδι.
Ρίχνουμε το χυμό με τη σόδα ανακατεμένη μέσα.
Μετά τις βανίλιες και τέλος το ξύσμα και το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
Γίνεται μια μαλακιά και εύπλαστη ζύμη.
Πλάθουμε τα κουλουράκια, περνάμε με αυγό από πάνω και ψήνουμε στους 170 βαθμούς, σε αερόθερμο.
Γίνονται αφράτα και το άρωμα τους Φανταστικό!
Τα κλείνουμε καλά σε τάπερ και μένουν φρέσκα και αρωματικά μέχρι το τελευταίο.


Δημιουργός συνταγής: Olga Karagianni

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget