ΠΑΓΩΤΟ ΑΜΑΡΕΝΑ
Για την Αμαρένα
- 425 γρ ή 1 κονσέρβα Βύσσινα
- 160 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
- 25 γρ Κορν φλαουερ
- 200 γρ Νερό
- 20 γρ Λικέρ Βύσσινο ή Κονιάκ
- 1 1/2 κουτ γλυκού Άρωμα Πικραμυγδαλο
Για το Παγωτό
- 1 Μορφατ κρύο απο το ψυγείο
- 1 Ζαχαρούχο γάλα κρύο από το ψυγείο
- 20 γρ Λικέρ Βύσσινο ή Κονιάκ
- 2 κουκούτσια Τριμμένη Μαστίχα Χίου με 10 γρ ζάχαρη
- 100 γρ Βανίλια Υποβρύχιο
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!