το ανάλογο γάλα για τις κρέμες στιγμής και το garni
1 κουτάκι ζελέ ανανά
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει μέχρι να αποκτήσει υφή σαν γιαούρτι ή μαρμελάδα, όχι πολύ υγρό.
Σε άλλο μπολ, χτυπάμε τις δύο κρέμες στιγμής με το αντίστοιχο γάλα.
Σε ξεχωριστό μπολ, χτυπάμε το φακελάκι garni με 200 ml γάλα και το ανακατεύουμε μαζί με την κρέμα στιγμής.
Σε ένα μεγάλο μπολ ή πυρέξ, στρώνουμε μία στρώση με μπισκότα ελαφρώς βουτηγμένα σε κρύο γάλα.
Ρίχνουμε το μισό μείγμα κρέμας πάνω από τα μπισκότα.
Προσθέτουμε άλλη μία στρώση μπισκότα και ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
Αφήνουμε το γλυκό να σταθεροποιηθεί λίγο στο ψυγείο.
Όταν το ζελέ έχει αποκτήσει τη σωστή υφή, το απλώνουμε πάνω από την τελευταία στρώση κρέμας.
Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να παγώσει και να σταθεροποιηθεί καλά.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!