Πάστα ταψιού με κρέμα πατισερί και γκανάζ σοκολάτας

Πάστα ταψιού

ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΚΑΙ ΓΚΑΝΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Αυτή η πάστα ταψιού είναι εύκολη στην παρασκευή, αφράτη, αρωματική και ιδανική για κάθε εποχή. Όπου κι αν την προσφέρετε, θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Συστατικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
Μπισκότα choco strawberry 300 γρ. (2 πακέτα)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
Γάλα φρέσκο 500 ml
Κρέμα γάλακτος 500 ml
Αβγά ολόκληρα 2 τεμ.
Κρόκοι αβγών (χωρίς ασπράδια) 3 τεμ.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 40 γρ.
Κορν φλάουρ κοσκινισμένο 40 γρ.
Βανίλιες 3 καψουλάκια
Αλάτι 2 τσιμπιές
Ζάχαρη κρυσταλλική 160 γρ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΓΚΑΝΑΖ
Κρέμα γάλακτος 300 ml
Κουβερτούρα κομματιασμένη 400 γρ.
Βούτυρο αγελάδος 50 γρ.
Αλάτι 1 τσιμπιά
...

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget