Σούπα Μοσχαράκι βραστό

Μοσχαρόσουπα

ΣΟΥΠΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΒΡΑΣΤΟ


Σούπα Μοσχαράκι Βραστό με Πατατούλες, Καρότα και Λίγο Κουρκουμά


Υλικά:

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • Πατάτες
  • Καρότα
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • Σέλινο
  • Ελαιόλαδο
  • 2-3 κόκκοι μπαχάρι
  • 1 φύλλο δάφνης
  • Λίγο κουρκουμά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι


Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε το μοσχάρι στη χύτρα και το αφήνουμε μέχρι να αρχίσει να βράζει.
  2. Αφαιρούμε τον αφρό με ένα κουτάλι και προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα, το κρεμμύδι και το σέλινο.
  3. Ρίχνουμε ελαιόλαδο, τους κόκκους μπαχάρι, το φύλλο δάφνης, λίγο κουρκουμά, αλάτι και πιπέρι.
  4. Κλείνουμε τη χύτρα και τα βράζουμε για περίπου 45 λεπτά.

Πολύ γευστική, εύκολη και γρήγορη! 
Καλή απόλαυση!


ΠΗΓΗ: Μένια Στεφοπούλου


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget