ΣΟΥΠΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΒΡΑΣΤΟ
Σούπα Μοσχαράκι Βραστό με Πατατούλες, Καρότα και Λίγο Κουρκουμά
Υλικά:
- 1 κιλό μοσχάρι
- Πατάτες
- Καρότα
- 1 ξερό κρεμμύδι
- Σέλινο
- Ελαιόλαδο
- 2-3 κόκκοι μπαχάρι
- 1 φύλλο δάφνης
- Λίγο κουρκουμά
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βάζουμε το μοσχάρι στη χύτρα και το αφήνουμε μέχρι να αρχίσει να βράζει.
- Αφαιρούμε τον αφρό με ένα κουτάλι και προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα, το κρεμμύδι και το σέλινο.
- Ρίχνουμε ελαιόλαδο, τους κόκκους μπαχάρι, το φύλλο δάφνης, λίγο κουρκουμά, αλάτι και πιπέρι.
- Κλείνουμε τη χύτρα και τα βράζουμε για περίπου 45 λεπτά.
Καλή απόλαυση!
Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!