Χοιρινά σουβλάκια στο grill ή για BBQ

ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ GRILL Ή ΓΙΑ BBQ

ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ GRILL Ή ΓΙΑ BBQ


Συνταγή για το πιο νόστιμο και μαλακό χοιρινό σουβλάκι χωρίς πολλά μπαχαρικά! Ιδανικό για BBQ!


Υλικά

  • 2 κιλά χοιρινό στρογγυλό/κυλότο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • ξυλάκια για σουβλάκι
  • λεμόνι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το χοιρινό σε κομματάκια.
  2. Τοποθετούμε τα κομματάκια σε ένα ταψί.
  3. Περιχύνουμε το χοιρινό με ελαιόλαδο.
  4. Περνάμε τα κομματάκια σε ξυλάκια.
  5. Ψήνουμε σε grill απο όλες τις πλευρές.
  6. Αφαιρούμε απο το grill μόλις είναι έτοιμα και ρίχνουμε από πάνω ελαιόλαδο για να μην στεγνώσουν.
  7. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.

Σημειώσεις από τον Σεφ
Βρέχουμε τα ξυλάκια πριν περάσουμε το κρέας για να μην καούν στο ψήσιμο.
Σερβίρουμε με λεμόνι.

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


ΠΗΓΗ: Dimitris Michailidis

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget