Χριστουγεννιάτικος Κορμός (Συνταγή Ζαχαροπλαστείου)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ)


Υλικά:

Για την κρέμα:
  • 240 γρ. τυρί κρέμα
  • 70 γρ. άχνη
  • 1 βανιλίνη
  • 120 γρ. πλήρες κρέμα γάλακτος, κρύα

Για το παντεσπάνι:
  • 70 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 25 γρ. άχνη
  • 30 γρ. κακάο
  • 70 γρ. καυτό νερό
  • 5 κρόκοι
  • 85 γρ. ζάχαρη
  • 5 ασπράδια

Για την γκανάζ:
  • 120 γρ. κουβερτούρα 55%
  • 100 γρ. καυτή κρέμα γάλακτος πλήρες
  • 150 γρ. τυρί κρέμα
...

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ)

Δημιουργός συνταγής: Dimitris Michailidis

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget