ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ)
Υλικά:
Για την κρέμα:- 240 γρ. τυρί κρέμα
- 70 γρ. άχνη
- 1 βανιλίνη
- 120 γρ. πλήρες κρέμα γάλακτος, κρύα
Για το παντεσπάνι:
- 70 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 25 γρ. άχνη
- 30 γρ. κακάο
- 70 γρ. καυτό νερό
- 5 κρόκοι
- 85 γρ. ζάχαρη
- 5 ασπράδια
Για την γκανάζ:
- 120 γρ. κουβερτούρα 55%
- 100 γρ. καυτή κρέμα γάλακτος πλήρες
- 150 γρ. τυρί κρέμα
Δημιουργός συνταγής: Dimitris Michailidis
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!