
ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΗΓΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΦΙΣΤΙΚΙ
Νηστίσιμο, εύκολο γλυκάκι!!
Υλικά
- Μπανάνες
- Μπύρα
- Αλεύρι
- Καρύδα (προαιρετικά)
- Ελαιόλαδο ή σπορέλαιο για το τηγάνισμα
- Μέλι
- Τριμμένο φυστίκι (ή άλλο ξηρό καρπό της αρεσκείας σας)
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις μπανάνες στα 3.
- Φτιάχνουμε έναν χυλό ανακατεύοντας μπύρα και αλεύρι.
- Βουτάμε τις μπανάνες στον χυλό.
- Εάν θέλουμε, τις περνάμε από καρύδα ή από αλεύρι αν δεν μας αρέσει η καρύδα.
- Τηγανίζουμε τις μπανάνες μέχρι να ροδίσουν.
- Σερβίρουμε αμέσως, ρίχνοντας από πάνω μέλι και τριμμένο φιστίκι ή άλλο ξηρό καρπό της επιλογής μας.
Έτοιμη η λιχουδιά!!