Μπανάνα τηγανητή με μέλι και τριμμένο φιστίκι

ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΗΓΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΦΙΣΤΙΚΙ

ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΗΓΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΦΙΣΤΙΚΙ


Νηστίσιμο, εύκολο γλυκάκι!!


Υλικά

  • Μπανάνες
  • Μπύρα
  • Αλεύρι
  • Καρύδα (προαιρετικά)
  • Ελαιόλαδο ή σπορέλαιο για το τηγάνισμα
  • Μέλι
  • Τριμμένο φυστίκι (ή άλλο ξηρό καρπό της αρεσκείας σας)


Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τις μπανάνες στα 3.
  2. Φτιάχνουμε έναν χυλό ανακατεύοντας μπύρα και αλεύρι.
  3. Βουτάμε τις μπανάνες στον χυλό.
  4. Εάν θέλουμε, τις περνάμε από καρύδα ή από αλεύρι αν δεν μας αρέσει η καρύδα.
  5. Τηγανίζουμε τις μπανάνες μέχρι να ροδίσουν.
  6. Σερβίρουμε αμέσως, ρίχνοντας από πάνω μέλι και τριμμένο φιστίκι ή άλλο ξηρό καρπό της επιλογής μας.
Έτοιμη η λιχουδιά!!


Δημιουργός συνταγής: Χρυσα Τσιλιμιγκακη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget