Μακαρόνια Αραμπιάτα

Ζυμαρικά Arrabbiata

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ


Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • 3 ντομάτες, ψιλοκομμένες
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 κούπα χυμό ντομάτας
  • αλάτι
  • 1/2 κ.γ. ζάχαρη
  • 1/4 κ.γ. μπούκοβο
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 1 κίτρινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • λίγο λάδι
  • λίγο τυρί τριμμένο


Εκτέλεση

  1. Βράζουμε σε μια κατσαρόλα τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.
  2. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα.
  3. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το σκόρδο, το αλάτι και το μπούκοβο και σοτάρουμε για 10 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε και τις ντομάτες με το χυμό ντομάτας και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συχνά.
  5. Μόλις η σάλτσα χυλώσει είναι έτοιμη,
  6. Προσθέτουμε τα βρασμένα μακαρόνια μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά!
  7. Σερβίρουμε με το τριμμένο τυρί από πάνω.

Ζυμαρικά Arrabbiata

ΠΗΓΗ: Renia's cooking gr

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget