CUPCAKES ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ
Υλικά
- 150 γρμ. αλεύρι Farin-up
- 2 κ.γ. μπέϊκιν
- 3 αυγά
- 130 γρμ. γάλα χλιαρό
- 50 ml καλαμποκέλαιο
- 100 γρμ. μοτσαρέλα τριμμένη στο χοντρό μέρος του τρίφτη
- 150 γρμ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους
- 12 τυράκια La vache qui rit ( Λα βας κυρί) η αγελαδίτσα που γελά; αυτό
Εκτέλεση
- Σε μια λεκανίτσα κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέϊκιν, προσθέτουμε τα αυγά ανακατεύοντας το μείγμα το χλιαρό γάλα και το καλαμποκέλαιο σιγά-σιγά.
- Στο τέλος ρίχνουμε το τυρί και το ζαμπόν.
- Ένα τελευταίο ανακάτεμα και είναι έτοιμο.
- Στο ταψάκι με τις 12 θηκούλες βάζουμε τα ειδικά χαρτάκια για τα cupcakes, ρίχνουμε απο 1 κουταλιά απο το μείγμα μας, βάζουμε απο ενα τυράκι la vache qui rit στο κάθε ένα και τα σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μείγμα.
- Εγώ είχα και λίγο κεφαλοτύρι στο ψυγείο και τα πασπάλισα απο πάνω.
- Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180' 25-30' ανάλογα με τον φούρνο.
Την συνταγή την βρήκα στο Kitchenstories ham and-cheese- cupcakes.
Αν τα φτιάξετε χρησιμοποιήστε φόρμες σιλικόνης γιατί στα χαρτάκια κολλάνε λίγο.
Δημιουργός συνταγής: Areti Vardaka
Ακολουθήστε μας στο Google News!