Κεφτέδες ζουμεροί!

ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΖΟΥΜΕΡΟΙ!

ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΖΟΥΜΕΡΟΙ!


Αυτοί οι ζουμεροί κεφτέδες είναι τόσο νόστιμοι που δύσκολα θα αντισταθείτε να τους δοκιμάσετε κατευθείαν από το τηγάνι. 
Το μυστικό τους είναι στα απλά υλικά και το καλό ζύμωμα. 
Συνοδεύστε τους με την όρεξή σας και απολαύστε τους με παρέα!


Υλικά

  • 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο άπαχο
  • 3 φέτες ψωμί μουλιασμένο και τριμμένο
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα
  • Σκόρδο 
  • Ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • Ψιλοκομμένος δυόσμος
  • Ούζο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Λάδι


Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε τον κιμά.
  2. Προσθέτουμε το μουλιασμένο και τριμμένο ψωμί, τα τριμμένα κρεμμύδια, το σκόρδο, τον μαϊντανό και τον δυόσμο.
  3. Ρίχνουμε ούζο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
  4. Προσθέτουμε λίγο λάδι και ζυμώνουμε καλά το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  5. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα για να δέσουν οι γεύσεις.
  6. Πλάθουμε τους κεφτέδες σε μικρές μπαλίτσες.
  7. Τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

Καλή απόλαυση!


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget