
ΚΡΕΜΜΥΔΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Ένα πλούσιο μεσογειακό πιάτο, με τρυφερά κρεμμύδια γεμισμένα με κιμά, ρύζι και μυρωδικά.
Η αρωματική τους γέμιση και η μερακλίδικη παρασκευή τους δημιουργούν ένα γεύμα γεμάτο γεύση, ιδανικό για κάθε εποχή.
Υλικά:
- 6 - 7 κρεμμύδια μεγάλα
- 500 γρ. κιμά ανάμικτο
- 100 γρ. ρύζι καρολίνα
- 1 πιπεριά πράσινη
- 3-4 κ.σ. μαϊντανό
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 300 γρ. χυμό ντομάτας
- 1/2 φλ.κ. κρασί κόκκινο
- 1 φλ.κ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- αλάτι & πιπέρι
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί