Κρεμώδεις Ταλιατέλες με Μπέικον

ΚΡΕΜΩΔΕΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ

ΚΡΕΜΩΔΕΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ


Υλικά

  • 500 γρ ταλιατέλες
  • 160 γρ μπέικον, κομμένο σε κυβάκια
  • 500 γρ φυτική κρέμα
  • 2 αυγά
  • Λίγο τριμμένο τυρί
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • Λίγο μαϊντανό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τις στραγγίζουμε και τις κρατάμε ζεστές.
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.
  3. Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά με την φυτική κρέμα και προσθέτουμε λίγο τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι.
  4. Ρίχνουμε τις στραγγισμένες ταλιατέλες στο τηγάνι με το μπέικον και ανακατεύουμε καλά.
  5. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνουμε το μείγμα της κρέμας και των αυγών. Ανακατεύουμε γρήγορα για να μην ψηθούν τα αυγά και να γίνει η σάλτσα κρεμώδης.
  6. Πασπαλίζουμε με λίγο επιπλέον τυρί και μαϊντανό. Σερβίρουμε αμέσως.


Δημιουργός συνταγές: Aigli Marnerou 
 
 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget