ΛΕΜΟΝΑΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή ιδανική για ένα γρήγορο και γευστικό γεύμα.
Υλικά
- 3 φιλέτα κοτόπουλου
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, κατά βούληση
- Πιπέρι, κατά βούληση
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- Χυμός από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
- Αφήνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε θερμοκρασία δωματίου για 20 λεπτά.
- Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν. Αλατοπιπερώνουμε.
- Ετοιμάζουμε το ταψάκι μας και αραδιάζουμε τα σοταρισμένα φιλέτα κοτόπουλου.
- Στο τηγάνι που τα σοτάραμε, προσθέτουμε τη μουστάρδα και τον χυμό λεμονιού.
- Ζεσταίνουμε ελαφρώς το μείγμα και το ρίχνουμε πάνω από τα φιλέτα κοτόπουλου στο ταψί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C μέχρι να ροδίσουν καλά τα φιλέτα.
- Κόβουμε σε φέτες και ρίχνουμε ζωμό από το ταψί πάνω τους πριν τα σερβίρουμε.
ΠΗΓΗ: Panagiota Kiriakou
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!