Λεμονάτα Φιλέτα Κοτόπουλου

Λεμονάτα Φιλέτα Κοτόπουλου με Μουστάρδα

ΛΕΜΟΝΑΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ


Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή ιδανική για ένα γρήγορο και γευστικό γεύμα.


Υλικά

  • 3 φιλέτα κοτόπουλου 
  • Ελαιόλαδο 
  • Αλάτι, κατά βούληση 
  • Πιπέρι, κατά βούληση 
  • 1 κ.σ. μουστάρδα 
  • Χυμός από 1 λεμόνι 


Εκτέλεση

  1. Αφήνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε θερμοκρασία δωματίου για 20 λεπτά. 
  2. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν. Αλατοπιπερώνουμε. 
  3. Ετοιμάζουμε το ταψάκι μας και αραδιάζουμε τα σοταρισμένα φιλέτα κοτόπουλου. 
  4. Στο τηγάνι που τα σοτάραμε, προσθέτουμε τη μουστάρδα και τον χυμό λεμονιού. 
  5. Ζεσταίνουμε ελαφρώς το μείγμα και το ρίχνουμε πάνω από τα φιλέτα κοτόπουλου στο ταψί. 
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C μέχρι να ροδίσουν καλά τα φιλέτα. 
  7. Κόβουμε σε φέτες και ρίχνουμε ζωμό από το ταψί πάνω τους πριν τα σερβίρουμε.

Λεμονάτα Φιλέτα Κοτόπουλου με Μουστάρδα

ΠΗΓΗ: Panagiota Kiriakou
  
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget