ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΤΟΜΠΕΛΟ ΓΕΜΙΣΤΑ
Γεμιστά μανιτάρια Πορτομπέλο με κρεμώδες τυρί Φιλαδέλφεια και καπνιστή γαλοπούλα!
Υλικά
- 6 μεγάλα μανιτάρια Πορτομπέλο
- 1 συσκευασία τυρί Φιλαδέλφεια light
- 1 μικρή κρέμα γάλακτος light
- 100 γρ. καπνιστή γαλοπούλα, κομμένη σε κυβάκια
- 100 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
- 50 γρ. τυρί Kerrygold, τριμμένο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι, κατά βούληση
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα κοτσάνια των μανιταριών και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Με ένα πινέλο, αλείφουμε τα μανιτάρια με λίγο ελαιόλαδο και τα βάζουμε στον φούρνο, στους 180 βαθμούς για 5-10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το τυρί Φιλαδέλφεια, την κρέμα γάλακτος, την καπνιστή γαλοπούλα και τα ψιλοκομμένα κοτσάνια των μανιταριών. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, κατά βούληση.
- Γεμίζουμε τα μανιτάρια με το μείγμα τυριών και γαλοπούλας και πασπαλίζουμε από πάνω με την τριμμένη μοτσαρέλα και το τυρί Kerrygold.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσουν τα μανιτάρια.
- Σερβίρουμε ζεστά.
ΠΗΓΗ: Αγγελική Σκόνη
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!