
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ NUTELLA
Πανεύκολα μαλακά μπισκότα, με λίγα υλικά, χωρίς μίξερ και φυσικά πεντανόστιμα.
Φτιάξτε διπλή δόση... τα δικά μου δεν είδαν το φως της ημέρας!
Υλικά
- 110 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 60 γρ ζάχαρη
- 160 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 80 γρ σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
- Nutella ή Merenda ή όποια άλλη σοκολατένια κρέμα προτιμάτε
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλεύρι μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
- Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ζυμώνουμε τη ζύμη.
- Πλάθουμε τη ζύμη σε δίσκους και τους τοποθετούμε σε ταψί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 10 λεπτά. Μην παραψήσετε τα μπισκότα για να διατηρηθούν μαλακά.
- Βγάζουμε τα μπισκότα από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν σε σχάρα.
- Όταν κρυώσουν, απλώνουμε Nutella σε ένα μπισκότο και το κλείνουμε με ένα άλλο μπισκότο.

Δημιουργός συνταγής: Elena Psillia